Speeltuinbende op twitter

 

Even voorstellen: Marlies Rosier

< Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

22-06-2016

Even voorstellen: Marlies Rosier

Even voorstellen: Marlies Rosier

De Speeltuinbende heeft een nieuwe projectmedewerker, Marlies Rosier. Zij gaat de relaties met onze ambassadeurs Samen Spelen onderhouden. Ze bezoekt deze zomer alle 25 speelplekken, dus dat betekent heel veel reizen en heel veel inspirerende mensen ontmoeten.

"Na het behalen van de diploma's voor docent drama en pedagogiek heb ik veel verschillende baantjes gehad. Nu ben ik sinds april werkzaam bij de Speeltuinbende", zegt Marlies. "Ik vind het een hele eer om bendelid te zijn van zo'n gave stichting die zich inzet voor één van de belangrijkste zaken voor kinderen: spelen."

Ondertussen heeft Marlies al verschillende speeltuinen gezien en enthousiaste vrijwilligers gesproken. "Alle speeltuinen zijn stuk voor stuk uniek en alle vrijwilligers zijn gedreven en vertellen met veel passie over hun speeltuin. Dit zorgt ervoor dat ik in de ochtend niet weet wat ik die dag ga beleven, maar dat ik elke keer weer interessante gesprekken heb. Dat vind ik leuk. Ik ben heel erg benieuwd wat de Speeltuinbende nog meer voor mij in petto heeft en hoop nog veel te kunnen betekenen."

De Sterspelers blogt
Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!