Speeltuinbende op twitter

 

Ian, a moving story

< Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

03-12-2018

Ian, a moving story

Ian, a moving story

Vandaag, 3 december, is het Internationale dag voor mensen met een handicap. En op deze dag is #IanFilm online gekomen. Deze prachtige animatiefilm duurt 10 minuten en vertelt het waargebeurde verhaal van Ian, een Argentijns jongetje met cerebrale parese. Hij wil dolgraag meespelen, maar dat niet lukt. Of toch wel?

 

De film geeft een sterke boodschap over het belang van inclusie en samen spelen. Ieder kind kan gepest worden en ieder kind en iedere volwassene kan opstaan tegen pesten en uitsluiting. Ian en zijn vrienden laten zien hoe gemakkelijk het is om vriendschap te sluiten en samen te spelen.

De Speelkraam blogt

Speeltuin de Speelkraam is een geweldige verrassing. Waar eerst een kale vlakte was is nu een avontuurlijke speelplek! De Speelkraam is helemaal nieuw. Het is een natuurspeelplek die en natuurlijke speelaanleidingen en meer traditionele speeltoestellen biedt. De Speelkraam biedt speelplezier voor alle kinderen.  De speeltuin is op 22 juli officieus geopend. Het wachten is nog op het invalidentoilet. Zodra dat klaar is (medio oktober) vindt de onthulling van het Speeltuinbendebordje plaats en kunnen ook in Purmerend alle kinderen samen spelen!

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!