Speeltuinbende op twitter

 

Kom naar de eerste landelijke communitybijeenkomst

< Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

09-09-2014

Kom naar de eerste landelijke communitybijeenkomst

Kom naar de eerste landelijke communitybijeenkomst

De NSGK Speeltuinbende groeit. Steeds meer gezinnen zijn bendelid en steeds meer supporters lezen deze nieuwsbrief. Wat begon met een klein ploegje is uitgegroeid tot een beweging, een community. Een community die door te spelen, te testen, verhalen te posten op social media, spreekbeurten te geven, de samenleving laat zien dat samen spelen geweldig is, dat het nog niet overal kan én dat het dus nodig is gewone speelplekken om te toveren tot samenspeelplekken.

De kracht van de NSGK Speeltuinbende zit hem in de actieve community. Wij zijn met z’n allen die community. Verschillende bendeleden hebben aangegeven dat ze graag meer willen doen voor de NSGK Speeltuinbende. Energie willen steken in het zelf bijdragen aan het promoten van samen spelen. Niet door het smeden van een club met een machtige leider maar door zelf aan de slag te gaan en zo de community te versterken. Zelf een test organiseren, ervoor te zorgen dat bendeleden elkaar kunnen vinden, ideeën voor activiteiten delen, elkaar ondersteunen etc. Tijd voor actie!

Op 9 oktober organiseert de community haar eerste landelijke NSGK Speeltuinbende-communitybijeenkomst! Wil jij actief lid zijn van de community? Kom naar de bijeenkomst en denk mee, spui ideeën, stel vragen, laat je inspireren en inspireer de anderen. Mail naar ivanderput@nsgk.nl en geef je op.

Locatie
Clubgebouw van de Dierense Speeltuinvereniging, Rode Kruislaan 1, Dieren

Tijd
18.00 – 22.00 uur

Programmaonderdelen

 • Samen eten, wij zorgen voor lekkere broodjes
 • Historie, organisatie, doelstelling en ambities van de NSGK Speeltuinbende door Luuk en Ilse
 • Verschillende brainstormrondes over de volgende thema’s:
  - Hoe kun jij bijdragen aan het stimuleren van samenspelen?
  - Hoe kun jij bijdragen aan binden en verbinden van (nieuwe) leden
  - Activiteiten
  - Online community building

Kun je niet? Is het te ver? Laat ons weten dat je graag wilt maar niet kunt. Eén van de onderwerpen zal zijn het organiseren van regionale communitybijeenkomsten. Tot ziens in Dieren!

Dierense Speeltuin blogt
Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!