Speeltuinbende op twitter

 

Mystery guests gezocht…

< Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

11-09-2014

Mystery guests gezocht…

Mystery guests gezocht…

De jury van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014 zoekt bendeleden die mee willen doen aan een mistery visit. Dit najaar vindt de eerste uitreiking plaats van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award voor “beste samen speelplek”. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en de zeven bedrijven die kans maken op deze roemrijke prijs zijn bekend!

De kanshebbers
In willekeurige volgorde, doen uit het hele land de volgende kanshebbers mee: Camping ’t Reestdal (Balkbrug) – Camping de Vierbannen (Ouwerkerk) – Fun-ie-Fit (Almelo) – Hof van Eckbergen (Eibergen) – Outdoor Laarbeek (Beek en Donk) – Speeltuin de Roetsj (Sittard) en Stadspark Groningen.

Mystery visits
De komende weken staan in het teken van mystery visits. Juryleden Maria Ouwehand (NSGK), familie Holtkamp (NSGK Speeltuinbende), paralympisch sporter Kees-Jan van der Klooster en Hans van Leeuwen (Pleisureworld) trekken door het land om de inzendingen te beoordelen op speelwaarde én innovatie. Bij deze mystery visits kunnen ze wel wat hulp gebruiken!

Grijp je kans
Woon jij in de buurt van een kanshebber en/of  heb je er altijd van gedroomd eens een mystery guest te zijn… Grijp je kans en mail de Bendeleider: ivanderput@nsgk.nl.

Geef in je mail duidelijk aan welk van de zeven kanshebbers jij mee wilt bezoeken. Check voor data en meer informatie onze Facebookpagina/events. Daar kun je je natuurlijk ook opgeven.

Uitreiking
Na een uitvoerig juryberaad zal op maandag 17 november de definitieve winnaar tijdens het congres “De NSGK Speeltuinbende komt eraan!” bekend gemaakt worden. Over dit congres de volgende nieuwsbrief meer.

Dierense Speeltuin blogt
Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!