Goede Speelprojecten

Inleiding: 

Goede Speelprojecten ontwerpt en realiseert avontuurlijke speelomgevingen voor een brede doelgroep. Duurzame materialen en een ambachtelijke verwerking verlenen de speeltoestellen een bijzondere en individuele uitstraling. Zowel het robuuste robiniahout als staal wordt toegepast. Het productprogramma bestrijkt het hele gamma, van zeer natuurlijk tot zeer hightech, van boomhut tot ruimtenet, van duurzame ecologische houtsnipper (öcocolor) tot hightech synthetische vloer. Als specialist in turn-key projecten zijn wij uw partner voor advies, ontwerp en realisatie van de gehele speelomgeving.

De visie
Bij inclusive play staat samen spelen centraal, ongeacht sekse, sociaalculturele achtergrond, intellectueel vermogen of lichamelijke en zintuiglijke beperkingen.Naast de fysieke toegankelijkheid bestaat er ook nog zoiets als ‘mentale toegankelijkheid’. Hiermee bedoelen we dat alle kinderen en jongeren een sterke behoefte hebben ‘er-bij-te-willen-horen’. Nog te vaak zien we uitsluiting en onwennigheid, omdat 'valide' mensen er blijkbaar niet in slagen ‘gewoon’ om te gaan met mensen met een beperking.
Goede Speelprojecten wil bij ontwerp en inrichting van speelplekken bijzondere aandacht geven aan samenspelen. Omdat het de kleine dingen zijn die het verschil maken tussen zelfredzaamheid en onafhankelijkheid. Wij prijzen ons gelukkig met ons aanbod aan toestellen die uitnodigen tot samenspelen.

Het aanbod
Speciaal ontwikkeld voor het samenspelen is de rolstoeldraaimolen (fun4all Access Spinner), die zelfs door rolstoelgebruikers gebruikt kan worden terwijl dat op het eerste zicht niet herkenbaar is. Daarnaast bouwen wij toegankelijke speellandschappen, zand- waterspeeltoestellen en zintuigelijke objecten.

Adres

Kraaivenstraat 23-12
5048 AB Tilburg
Telefoon (013) 455 16 05
E-mail goede@speelprojecten.nl
Website www.speelprojecten.nl

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen