Huisman-Flexibilo

Inleiding: 

Huisman-FlexiBilo Speeltoestellen zijn een totaalleverancier en inrichters van de buitenruimte

De visie
Spelen is, zoals algemeen bekend, gezond voor de ontwikkeling van elk kind. Hierbij gaat het onder meer om ontdekken, grenzen verleggen, sociale ontwikkeling, energie gebruiken en heel belangrijk beweging. Kinderen met een beperking, zowel lichamelijk als geestelijk, behoren mee te kunnen doen aan het spel. Participeren is onze doelstelling, of het nu gaat om een speeltoestel of de toegankelijkheid van een sport- of speelplaats.

Het aanbod
Huisman-FlexiBilo heeft een aantal speeltoestellen speciaal voor kinderen met een beperking in het assortiment, waarbij een aantal specifiek ook voor het samenspelen zijn ontwikkeld. Daarnaast is het bedrijf vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van een speel- of sportplaats. Daardoor kan Huisman-FlexiBilo vanaf het ontwerp rekening houden met kinderen met een beperking. Omdat er een totaalproject wordt geboden, kan des te meer invloed worden uitgeoefend op de toegankelijkheid, in samenspraak met de klant. Bijvoorbeeld de breedte van paden en openingen van Multi Sport Courts. Huisman-FlexiBilo biedt ook valbrekende ondergronden aan die ook met een rolstoel te betreden zijn, namelijk kunstgras, rubber, gietvloeren en sofsurfaces.

Huisman Hoveniers BV is naast specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud een bedrijf met alle disciplines in huis om geheel turn-key tuin, groenvoorziening, speelplaats of sportplaats te realiseren. Een uniek concept, een hoveniersbedrijf gecombineerd met een eigen speeltoestellenmerk FlexiBilo Speeltoestellen en de realisatie van kunstgrasprojecten met Highlands Grass kunstgrasconcepten. De FlexiBilo speeltoestellen worden in de eigen fabriek te Zaandam geproduceerd.

Enkele voorbeelden

  • Brede school Koog a/d Zaan
  • Regio College Zaandam
  • Rolstoel toegankelijk sportveld / Multi sport Court
  • Festina Lente, fitness locatie bij verzorgingshuis
  • Speeltuin Spelemei, Zuid Oost Beemster

 

Adres

Dwarstocht 3
1507 CH Zaandam
Telefoon (075) 616 05 02
E-mail info@huismanhoveniers.com
Website www.huismanhoveniers.com
               

 

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen