Proludic B.V. Speel- en Sporttoestellen

Inleiding: 

Proludic is leverancier van speel- en sporttoestellen

Wie met een speelterrein zowel een educatief, sociaal als een sportief effect wil bereiken, kiest voor Proludic. Zij brengt met haar onderscheidende, avontuurlijke en veelal multifunctionele toestellen verschillende generaties samen via spel, sport en ontspanning. Met een schat aan ervaring op het gebied van spelen, grote maatschappelijke betrokkenheid en een uiterst complete dienstverlening, neemt zij veel zorgen uit handen. Product ontwikkeling, -ontwerp, -levering, -installatie, -ondergronden, -maatwerk en -personalisatie zijn mogelijk door de aanwezigheid van een voltallige team van medewerkers. Daarbij is Proludic thuis in inspraakprojecten, subsidiemogelijkheden en wet- en regelgeving. De randvoorwaarden zijn in orde, de productie en producten zijn al jaren gecertificeerd. Organisaties die verder kijken dan prijs alleen, vinden in Proludic een waardevolle sparringpartner, ook op de lange termijn.

De visie
Proludic maakt bewegen leuk voor jong én oud. Als leverancier van speel- en sporttoestellen creëert zij inspirerende en uitdagende omgevingen. Deze nodigen iedereen uit  tot spelen, sporten en bewegen, maar vooral tot het maken van plezier. Omgevingen voor kinderen, jeugd, volwassenen én ouderen. Niet alleen innovatieve producten en interactieve speeltoestellen, maar  speelaanleidingen. Kinderen moeten worden uitgedaagd. Proludic stimuleert daarbij het spelelement.  Met het brede assortiment en unieke lijnen, onderscheid en verrast zij speelplek bezoekers.

Proludic stelt zich in dienst van de ontplooiing het kind en het welzijn van de tiener en volwassene. Dit in een veilige en beschermde omgeving. Haar bedrijfsvisie is dan ook als volgt: Proludic maakt iedere openbare ruimte “verrassend en onderscheidend” voor jong en oud. Deze innoverende aanpak beperkt zich niet tot enkel het product. Zij tracht regelmatige herbezoeken en gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. Vooruitgang en vernieuwing zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit bevordert de ontplooiing en het welzijn van de openbare ruimte gebruikers.

Het aanbod
Proludic als specialist, biedt een ruim en volledig aanbod aan van sport –en speeltoestellen. Of het nu gaat om een schommel, combinatietoestel, thematoestel, Multisport, vitaliteit, een basis van hout of van staal, speciaal voor kinderen, peuters, kleuters, minder validen of jongeren/ouderen. Met het aanwezige brede assortiment creëert u een speeltuin aangepast aan de wensen van uw bewoners en passend in de omgeving. Proludic daagt met de creatie van een inspirerende speelplek, alle leeftijden uit om te bewegen, samen te komen, te leren en plezier te maken.

Plezier maken terwijl je speelt is het allerbelangrijkst! Proludic draagt bij aan maatschappelijke, sociale en cognitieve ontwikkelingen en nodigt uit om de speelwereld te ontdekken. Participatie komt daarbij steeds vaker voor. Proludic kan in dit proces ondersteunend zijn door de participatie te richten op: informeren, raadplegen, adviseren en samenwerken. De wensen en ideeën van bewoners en gebruikers krijgen een bepalende rol. De keuze voor participatie tot en met ‘samenwerken’, betekent dat participanten niet alleen ideeën kunnen aandragen, maar dat zij een actieve rol/ bijdrage leveren in de planvorming en/of het realiseren van speelgelegenheden. Bewoners en gebruikers steken hierbij zelf de handen uit de mouwen en denken mee. Hierdoor verkrijgt men een optimaal speelresultaat dat herbezoeken garandeert.

Enkele voorbeelden

Adres

Langenboomseweg 58a
5451 JM Mill
Telefoon (0485) 47 07 24
E-mail info@proludic.nl
Website www.proludic.nl

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen