Replay Profs in Playgrounds

Inleiding: 

Replay is langer dan een decennium geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot wat het nu is; een serieuze, dynamische en professionele leverancier van speeltoestellen van metaal, hardhout en kunststof door heel Nederland. Onze organisatie biedt de klanten een compleet concept; van ontwerp tot oplevering, tot jaarlijkse controle/inspectie en zelfs het reguliere onderhoud. Dit alles wordt uitgevoerd door eigen medewerkers waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze relaties bestaan uit gemeenten, scholen, speeltuinen, kinderdagverblijven, campings etc.

De visie
Kinderen en spelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een jong kind dat de tijd en ruimte krijgt tot eigen activiteit bestaat er geen onderscheid tussen bewegen, leren, ontdekken en spelen. Al deze aspecten samen zijn voor hem: spel.

Spelen is voor kinderen erg belangrijk. Zo leren ze door hun spel zichzelf, hun omgeving en andere kinderen kennen en respecteren. Replay heeft diverse speeltoestellen voor iedere leeftijdsgroep die op de juiste manier op de soms zeer verschillende behoeften aansluiten en stimuleren bij de ontwikkeling van onder andere motoriek en sociale vaardigheden.

Een kind moet kunnen spelen. Liefst buiten en zo veel mogelijk. Samen of alleen. Maar altijd in een vertrouwde en veilige omgeving. Het moet zich kunnen ontwikkelen tot een evenwichtig en zelfverzekerde volwassene met respect voor elkaar en de leefomgeving. Kinderen kunnen hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Spelen heeft hier een grote en belangrijke rol in.

Replay is er trots op om hieraan mee te kunnen werken en toestellen aan te kunnen bieden die uitnodigend, prikkelend, veilig en duurzaam zijn voor alle doelgroepen.

Replay speeltoestellen …. Brengt het kind in je boven!

Het aanbod
Replay biedt naast rolstoeltoegankelijke bewegingstoestellen zoals de Revolva draaicaroussel, de rolstoelschommel en diverse andere toestellen, ook integratieve speelcombinatietoestellen die rolstoeltoegankelijk zijn. Maar ook kinderen met een cognitieve of auditieve beperking kunnen worden gestimuleerd door onze muziektoestellen en themapanelen. Er bestaat ook de mogelijkheid om een ontwerp op maat te maken. Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam gaat graag de uitdaging aan om samen met u een passende speelplek te creeëren.

Enkele voorbeelden

Adres

Slootsekuilen 11
5986 PE Beringe    
Telefoon (077) 306 63 20
E-mail info@replay-speeltoestellen.nl
Website www.replay-speeltoestellen.nl

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen