SICURO

Inleiding: 

SICURO is producent van sport-, speeltoestellen, valdempende ondergronden en bijbehorend park- en straat meubilair. Bij SICURO is maatwerk de standaard, om zo de wensen van de klant zo goed mogelijk tot uiting te laten komen.

De visie
SICURO bied zekerheid in speeltoestellen, waarbij spelen en bewegen leuk moet zijn voor iedereen. Ongeacht de leeftijd of beperking, waarbij samen spelen tussen alle kinderen mogelijk zoveel mogelijk zou moeten worden gefaciliteerd en gestimuleerd. Spelen is rennen, springen, vliegen, ravotten, de wereld ontdekken en weer opstaan zonder gevaren. Spelen is oefenen, krachten en behendigheid meten met andere kinderen. Het leren kennen van elkaar en vertrouwensbanden opbouwen is daarbij iets wat zeker niet mag ontbreken.

SICURO is niet alleen ontwerper en producent van sport- en speeltoestellen, maar biedt ook diverse advies diensten en begeleiding om zo de voor u ideale speelplek te realiseren. Ontwerpen op maat, maar ook begeleiding en advies bij burgerparticipatie behoren hierbij tot de mogelijkheden. Wij gaan uit van de mogelijkheden die een kind heeft, zonder te veel de aandacht te leggen op de beperkingen. Dit samen met een geschikte omgeving om samen spelen onder kinderen met en zonder een handicap te bevorderen, heeft dan ook onze voorkeur.

Het aanbod
SICURO creëert sport- en speelplekken in natuurlijke en stedelijke omgeving met toestellen uit het basisassortiment of op maat. Daarbij zijn de (modulaire) basistoestellen aanpasbaar op diverse situaties, want elke speelplek is weer anders, waardoor ook gemakkelijk geschakeld kan worden op handicap toegankelijkheid en samen spelen. Zo zijn in het assortiment bijvoorbeeld een rolstoeldraaimolen, rolstoeltoegankelijk fort en een volgelnestschommel te vinden, maar ook zichtuigen prikkelende speelelementen zijn mogelijk.

Enkele voorbeelden

Adres

Bakelsebrug 10a
5761 PM Bakel
Telefoon (0492) 59 90 30
E-mail info@sicuro.nl
Website www.sicuro.nl

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen