Yalp

Inleiding: 

Yalp is leverancier van speeltoestellen en sportproducten en vertegenwoordigt exclusief het internationale merk Lappset speeltoestellen in Nederland

De visie
Yalp maakt spelen en bewegen weer leuk. Voor jong en oud. Voor kinderen met verschillende speelniveau's. Als leverancier van speeltoestellen en sportproducten creëeren we namelijk inspirerende, uitdagende omgevingen die IEDEREEN uitnodigen tot spelen, sporten en bewegen, maar vooral tot PLEZIER maken.

Yalp levert niet alleen speeltoestellen, maar biedt verschillende services aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierbij kunt u denken aan een ontwerp op maat voor uw speelplek. Bij de speelontwerpen gaat Yalp uit van de mogelijkheden van het kind en niet van de beperkingen. Bij iedere speelplek is het uitgangspunt dat kinderen er samen kunnen spelen; kinderen met én zonder handicap.

Het aanbod
Yalp creëert speelomgevingen met onder andere de speeltoestellen van Lappset, die met een beetje aanpassing extra steun geven, extra grip of een spannend rolstoelcircuit vormt. Door het modulaire systeem zijn de toestellen eenvoudig aan te passen aan uw wensen. En wat denkt u van de mandschommel waar kinderen samen in kunnen schommelen? De toestellen van het gerenommeerde merk Lappset zijn al jarenlang getest door frequent gebruik in speeltuinen over de hele wereld.

Interactief spel
Interactieve speeltoestellen prikkelen kinderen door middel van geluid en visuele prikkels. Zeer uniek is de Sona. De speelvloer is ook vrij toegankelijk met een rolstoel en meerdere kinderen kunnen er tegelijkertijd spelen. De verschillende spellen om te dansen of dierengeluiden te zoeken wijzen zich vanzelf. Ook de Audionetic en Gamenetic passen perfect in een toegankelijke speeltuin. Het geluid en de visuele prikkels zorgen ervoor dat de toestellen geschikt zijn voor een brede doelgroep.

Samen spelen voor iedereen
Er zijn talloze mogelijkheden voor een gebruiksvriendelijke en veilige speelplek voor een diverse doelgroep. Ons aanbod is groot! Bij ieder speelontwerp geldt dat de speeltoestellen toegankelijk moeten zijn voor kinderen met én zonder handicap. Daarmee krijgt Yalp iedereen in beweging. Let’s play!

Enkele voorbeelden

Adres

Nieuwenkampsmaten 12
7472 DE Goor
Telefoon (0547) 28 94 10
E-mail info@yalp.nl
Website www.yalp.nl

Speeltuinbende nieuwsbrief

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Speeltuinbende wijzer

Tips voor het toegankelijk maken van speeltuinen