Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier

nummer 26 
augustus 2015

    De NSGK Speeltuinbende wil ervoor zorgen dat speelplekken in heel Nederland toegankelijk zijn voor kinderen met een handicap. In deze nieuwsbrief lees je alles over de laatste gebeurtenissen rond de Speeltuinbende. Wil je hem niet meer ontvangen, klik dan op 'afmelden'.    

   

De Korte Akkeren in Gouda wint De Gouden Glijbaan

Het heeft speeltuinminnend Zuid-Holland wekenlang beziggehouden: welke speeltuin mag zich 'de leukste speeltuin van de regio' noemen en wint de prijs De Gouden Glijbaan? Na weken van nomineren en campagne voeren is speeltuin De Korte Akkeren in Gouda als winnaar uit de bus gekomen. Luuk van Term mocht namens de NSGK Speeltuinbende de prijs tijdens een rechtstreekse televisieuitzending op Omroep West overhandigen.
Lees meer
   

   

Buzzy de Speeltuinbendebeer aan het woord

Buzzy de Speeltuinbendebeer woont in Bemmel bij Ilse, de bendeleider van de Speeltuinbende. Het is onbekend hoe oud hij is en het is ook erg onbeleefd om dat aan een beer te vragen. Buzzy was het enige lid van de bende dat niet op vakantie was, dus laten we hem deze keer even aan het woord. Dat vindt Buzzy een hele eer.
Lees meer
 

   

   

Jouw mening telt op Plekcheck

Heb jij een leuke speelplek ontdekt? Waar jouw kind heerlijk met andere kinderen samen kan spelen? En waarvan jij vindt dat andere kinderen en ouders dat ook moeten weten? Laat jouw mening dan achter op Plekcheck.
Ga naar Plekcheck

   

   

Wat is volgens jou de beste samenspeelplek van Nederland?

Verschillende Speeltuinbendeleden hebben de afgelopen weken hun favoriete samenspeelplek benaderd om zich aan te melden voor de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award. Fantastisch! Laat de aanmeldingen maar binnenstromen... Ken jij ook zo'n gastvrije, goed toegankelijke camping, pretpark, speelparadijs of recreatiepark? Mail je tip naar nienke@speeltuinbende.nl.
Lees meer

   

   

Agenda

Zaterdag 22 augustus
Speeltuinbendetest De Hoge Neer, Etten-Leur

Zondag 20 september
Opening Amelanderplein, Rotterdam

Zondag 27 september
Overval, ergens in Drenthe (meer info volgt volgende week via onze Facebook-pagina)
   

   

Blog: De Speeltuinbende, een blikopener?!

De afgelopen twee weken was ik op vakantie. Met man en tent. Na een dag of drie viel het me op dat ik eigenlijk iedere dag wel een vakantiemoment had waarop ik riep “dat is echt Speeltuinbende!” Mijn man begrijpt die uitdrukking inmiddels en doet er vrolijk aan mee.
Lees meer

 

     
 

 

 

 

 

 

NSGK Speeltuinbende
Wibautstraat 212-214
1091 GS Amsterdam
www.speeltuinbende.nl
Tel: 020-679 12 00

 

 

 

 

 

 

 Afmelden voor deze nieuwsbrief