Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier

nummer 21 
maart 2015

    De NSGK Speeltuinbende wil ervoor zorgen dat speelplekken in heel Nederland toegankelijk zijn voor kinderen met een handicap. In deze nieuwsbrief lees je alles over de laatste gebeurtenissen rond de Speeltuinbende. Wil je hem niet meer ontvangen, klik dan op 'afmelden'.    

   

Groot feest: 25e ambassadeur Samen Spelen!

Op zaterdag 25 april onthult de NSGK Speeltuinbende het 25ste bordje 'Hier kunnen we GOED samen spelen'. Speeltuin 't Kwekkeltje in Rosmalen is de trotse bezitter van het bordje en daarmee onze 25ste ambassadeur samen spelen! Kom je met ons meevieren?
Lees meer

 

   

   

Een update van de avonturen van Buzzy

In de vorige nieuwsbrief kon je alles lezen over de avonturen van Buzzy de logeerbeer. In deze editie geven we een update over Buzzy. Deze logeerbeer maakt een tour langs Speeltuinbendeleden in Nederland. Elk gezin maakt een filmpje van waar Buzzy samen met kinderen goed of minder goed samen kan spelen. Het geeft een goed beeld van de toegankelijkheid en bespeelbaarheid van buurtspeeltuintjes en schoolpleinen in Nederland.
Lees meer
 

   

   

Kruiskampkwartier in Amersfoort 24e voorbeeldspeelplek

Op zaterdag 18 april onthult de NSGK Speeltuinbende het bordje 'Hier kunnen we GOED samen spelen' bij speeltuin Kruiskampkwartier in Amersfoort. Speeltuin Kruiskamp is daarmee de 24ste ambassadeur samen spelen in Nederland!
Lees meer

 

     

   

Speeltuinbendelid in the picture: Koen

Toen Speeltuinbendelid Koen tien zou worden, leek het zijn moeder superleuk om een echt Speeltuinbendekinderfeestje voor hem te geven. Bij ambassadeurspeeltuin De Dierense Speeltuinvereniging, want die kent Koen goed en bovendien kunnen alle kinderen daar goed samen spelen. Hij nodigde zijn klasgenoten van de mytylschool uit, samen met hun broertjes en zusjes, maar ook enkele kinderen die hij kende van de Speeltuinbende. En natuurlijk bendeleider Ilse van der Put.
Lees meer

   

   

Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2015

Vorig jaar ging Hof van Eckberge uit Eibergen er met de prijs voor 'Beste samenspeelplek van Nederland' vandoor. Ook dit jaar maken organisaties kans op de Award, maar dit gaat niet zomaar! Binnenkort wordt de inschrijving geopend.
Lees meer

   

   

Agenda

14 maart, 19.00 uur
Ridderlijke opening speelseizoen ambassadeurspeeltuin Elckerlyc, Oss

21 maart, 10.00 uur
Ontdek Speeltuin Tuindorp, Wageningen

1 april, 14.00 uur
Feestelijke afsluiting logeermarathon Buzzy de Speeltuinbendebeer, Utrecht


18 april, 13.30 uur
Onthulling Speeltuinbendebordje in speeltuin Kruiskampkwartier, Amersfoort


25 april, 13.00 uur
Speeltuin 't Kwekkeltje 25ste Ambassadeur Samen Spelen, Rosmalen


 

   
 

 

 

 

 

 

NSGK Speeltuinbende
Wibautstraat 212-214
1091 GS Amsterdam
www.speeltuinbende.nl
Tel: 020-679 12 00

 

 

 

 

 

 

 Afmelden voor deze nieuwsbrief