Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van mei tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

Zie hieronder de landkaart met alle Samenspeeldagen. Zien we jullie daar? Houd de landkaart in de gaten want er komen nog Samenspeeldagen bij! 

Klik hier om jouw speelplek aan te melden voor de Samenspeeldagen.

Toon als kaart Toon als lijst

1 mei - 31 okt 2021 – De Gibraltar, Amsterdam

De Gibraltar In de openbare speeltuin de Gibraltar kan élk kind samenspelen. Wij willen dat ieder kind zich welkom voelt, met of zonder beperking. We zijn dan ook een inclusieve speeltuin! De speeltuin ligt verborgen in Bos en Lommer Amsterdam, omsloten door de buurt in een groene, veilige omgeving.

29 mei 2021 – Jeugdland Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep We gaan weer samen spelen! Kom je ook?  Deze Samenspeeldag is wel heel speciaal. In het thema sprookjes zullen er verschillende begeleide activiteiten plaatsvinden. Zo gaan we gezellig knutselen en lekker spelen! Kinderen krijgen bij binnenkomst een strippenkaart. Tegen inlevering van een volle strippenkaart krijgen de kinderen iets lekkers.

1 jun 2021 – Speeltuin Kitskensberg, Roermond

Speeltuin Kitskensberg We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Ieder kind is welkom om mee te spelen.

9 jun 2021 – Don Bosco Rijswijk, Rijswijk

Speelplek Don Bosco Rijswijk We gaan weer samen spelen. Buitenspelen is gezond! Kom ook gezellig discodansen en zintuigzakjes maken. Lekker genieten van de natuur en vrienden maken. Er zijn spellelletjes en activiteiten genoeg, dus iedereen is welkom. Kom je ook?

13 jun 2021 – Speeltuin 't Eikhoorntje, Landgraaf

Speeltuin 't Eikhoorntje We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Samenspeeldag is speciaal voor kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes. In de toekomst wil Speeltuin 't Eikhoorntje dit graag uitbreiden naar meerdere Samenspeeldagen waar dan ook vriendjes en vriendinnetjes zonder beperking welkom zijn! Wanneer: 13 juni 2021

16 jun 2021 – Speeltuin Gerenpark, Zwolle

Speeltuin Gerenpark We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

19 jun 2021 – Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein, Nieuwegein

Bouwspeeltuin Jeugdland Nieuwegein We gaan weer samen spelen! Kom je ook? Deze Samenspeeldag is voor kinderen t/m 12 jaar. Het wordt een onwijs leuke dag. Samen gaan we basketbal schieten, blik gooien, hockeyen en sjoelen! Ook gaan we samen groentesoep maken en natuurlijk eten. De kinderen mogen helpen de groente te snijden. 

19 jun 2021 – Zwolle

Speeltuin Bentinckmarke We gaan weer samen spelen! Kom je ook? 

-