Actueel nieuws

Actueel

Hier vind je het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles wat er op gebied van samen spelen gebeurt! 

Actueel

11 augustus 2021

Samen spelen is leuker met deze speeltips Spelen is leuk. Maar samen spelen is veel leuker, vind je ook niet? Het maakt helemaal niet uit of je in een rolstoel zit of slechter kan zien. Ook dan kan je gewoon meedoen.

30 juli 2021

Tien plekken waar binnenkort samen gespeeld kan worden De droom om in iedere gemeente tenminste één samenspeelplek te hebben, komt weer een stap dichterbij. Deze tien organisaties maken hun speelplek toegankelijk voor álle kinderen.

3 mei 2021

‘Speeltuinbende XL’ nieuw initiatief van start dankzij VriendenLoterij Samen in de speeltuin spelen blijkt voor kinderen met een handicap niet vanzelfsprekend, ook niet bij speeltuinen die voor hen fysiek toegankelijk zijn met goede speeltoestellen.

12 februari 2021

Meer Samenspeelplekken dankzij SamenSpeelFonds Jantje Beton en het Gehandicapte Kind gaan in iedere gemeente een speelplek mogelijk maken voor kinderen met én zonder handicap. Daar kunnen zij elkaar ontmoeten en samen spelen.

2 november 2020

BuitenSpelen 3 Het blad voor BuitenSpelen heeft zijn derde editie uitgebracht, met o.a. aandacht voor samen spelen met kinderen met een beperking.

9 oktober 2020

Het lied van de Speeltuinbende Bij het online Samenspeel event hebben we voor het eerst het nieuwe Speeltuinbende lied gezongen!

30 september 2020

Meepraten over speelruimte(s) bij jou in de buurt! Buitenspelen is leuk, gezellig, uitdagend en gezond. Stoepjes, muurtjes, een boomstam of spelen in het groen. Mooie speeltuinen nodigen uit om te spelen én om anderen te ontmoeten.

18 september 2020

Samenspeel event 2020 Kijk met ons terug op een geweldig samenspeelevent!  

5 september 2020

De nieuwe Speeltuinbende site is live! En daar zijn we behoorlijk trots op.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om de Speeltuinbende een mooie nieuwe invulling te geven voor de komende jaren.

1 februari 2020

Cerunne is de nieuwe Bendeleider! Cerunne is de nieuwe Bendeleider! Ze heeft begin dit jaar het stokje overgenomen van Ilse.