Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk hier dan de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Hoe word ik bendelid?

Dat kan heel gemakkelijk via ons aanmeldformulier. Klik hier om je aan te melden!

Wat kan ik doen in mijn buurt?

Je kind zorgeloos en met plezier zien spelen, als ouder wil je niets liever. Met de Speeltuinbende laten we zien hoe leuk samen spelen is. Samen maken we het verschil! Je kunt bijvoorbeeld een lokale speeltuinbende opzetten en in actie komen voor meer samenspelen. 

Bekijk hier hoe je zelf een lokale speeltuinbende kunt starten! 

Welke activiteiten zijn er te doen met de Speeltuinbende?

Benieuwd naar wat er allemaal georganiseerd wordt vanuit de Speeltuinbende en de lokale Speeltuinbendes? Bekijk dan onze activiteiten pagina

Kan de Speeltuinbende bij ons langs komen voor een Speeltuintest?

Leuk dat je werkt aan een echte samenspeelplek! Met de Speeltuinbende willen we ervoor zorgen dat kinderen en ouders zelf in actie komen. Test de speelplek met kinderen uit de omgeving, je kan daarvoor het testformulier gebruiken. Met de Speeltuinbende doen we vier keer per jaar een grote speeltuintest. Mail ons als je wilt dat we dit jaar bij jou in de speeltuin staan.

Hier vind je het testformulier!

Ik heb geen handicap, kun je dan ook lid worden van de Speeltuinbende?

Zeker! Met de Speeltuinbende willen we er voor zorgen dat iedereen mee kan spelen! Hou jij van buitenspelen en avonturen beleven? En vind jij ook dat iedereen mee mag doen? Sluit je dan aan bij de bende!

Hoe kom ik in contact met andere ouders?

Tijdens de landelijke activiteiten komen de bendeleden vanuit heel het land samen. Op deze dagen kunnen ouders elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen.

Bekijk hier wanneer de eerstvolgende activiteiten staan gepland. 

Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap?

Iedereen die zich met ons wilt inzetten voor meer samen spelen mag GRATIS lid worden van de Speeltuinbende. Samen maken we het verschil!

Klik hier voor het aanmeldformulier. 

Mijn kind wordt binnenkort 18, kan hij dan nog lid blijven van de Speeltuinbende?

Zeker! Wij vinden het hartstikke leuk als de Speeltuinbende leden actief mee blijven doen. Iedereen die houdt van samen spelen is welkom bij de Speeltuinbende. Misschien kunnen de nieuwe bendeleden wel veel van jou leren!

Ik wil me afmelden als lid. Hoe doe ik dat?

Je kan je altijd afmelden als lid, we gaan je natuurlijk wel missen! Stuur een mailtje naar info@speeltuinbende.nl, dan zorgen wij ervoor dat je geen berichten meer van ons ontvangt. Als oud lid ben je nog altijd welkom op de activiteiten!