De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag komt eraan!

-

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Speeltuinbende voor de tweede keer De Grote Samenspeeldag, en alle kinderen zijn welkom! Dit keer vindt De Grote Samenspeeldag plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Zien we jullie daar?
 

Image
DGS aanmeld

 

 

Image
De Grote Samenspeeldag

 

 

De Grote Samenspeeldag is het leukste festival voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Kom dan naar De Grote Samenspeeldag op zondag 26 juni! We hebben weer heel veel leuke activiteiten voor je in petto, er zijn gave optredens en voorstellingen waar je ook zelf aan mee kan doen en er is heel veel lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd. Het aantal kaartjes is beperkt. Mis het niet!

Bendeleden krijgen gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag. Ben je nog geen lid van de Speeltuinbende? Sluit je aan bij de Speeltuinbende.

 

 

 

 

Programma & activiteiten

Er is van alles te beleven op De Grote Samenspeeldag, je hoeft je geen seconde te vervelen! 

We verklappen nog niet alles, maar houd het programma goed in de gaten, deze wordt regelmatig bijgewerkt met nog meer toffe activiteiten en coole artiesten.

Image
programma

 

 

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over De Grote Samenspeeldag en hopelijk beantwoorden we daar al jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@gehandicaptekind.nl of bel naar 020 6791200.

Locatie van De Grote Samenspeeldag

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein
Nederland

Image
The Groundbreakers

De Speeltuinbende organiseert De Grote Samenspeeldag in samenwerking met evenementenbureau The Groundbreakers, gevestigd op het terrein van Fort de Batterijen. The Groundbreakers bedenkt en produceert unieke merkactivaties en evenementen voor merken die willen opvallen en tegelijkertijd een positieve impact willen realiseren. 
 

Vrijwilligers gezocht

Om De Grote Samenspeeldag tot een succes te maken, kunnen we alle hulp hard gebruiken! Bijvoorbeeld bij de op- en afbouw van het terrein, de ontvangst van gasten of assistentie bij verschillende activiteiten. Wil jij bijdragen aan een onvergetelijke dag voor alle deelnemers? Meld je aan als vrijwilliger. We nemen dan contact met je op over jouw rol op deze unieke dag.

Ja, ik meld me aan als vrijwilliger

-