Q&A De Grote Samenspeeldag

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over De Grote Samenspeeldag op 17 oktober in Zeewolde.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@gehandicaptekind.nl of bel naar 020 6791200.

Voor welke leeftijd is De Grote Samenspeeldag bedoeld?

Alle leeftijden zijn welkom! De activiteiten zijn het leukst voor kinderen tussen de 6 en 12, maar ook oudere kinderen mogen zich aanmelden voor de activiteiten.
 

Wat zijn de kosten?

Voor De Grote Samenspeeldag betaal je 3,50 per persoon voor de hele dag. 

Waar moet ik zijn op zondag 17 oktober?

De Grote Samenspeeldag vindt plaats op Scoutinglandgoed Zeewolde. Klik hier voor de locatie en route.

Hoe kom ik op de locatie?

Scoutinglandgoed Zeewolde is goed bereikbaar met de auto. Eenmaal daar aangekomen wijzen wij je de weg naar de parkeerplaatsen. De locatie is helaas minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lukt het niet om met de auto te komen? Geef dit goed aan op het aanmeldformulier. Wij zullen er dan voor zorgen dat je wordt opgehaald op station Amersfoort-Vathorst en brengen je naar het Scoutinglandgoed. Het heeft wel de voorkeur dat je met de auto komt. 

Hoeveel kost het om te parkeren?

Parkeren is gratis. 

Is het noodzakelijk om aanwezig te zijn bij het hele dagprogramma of kunnen we later aansluiten en/of eerder weggaan?

In verband met de activiteiten en workshops gaan we ervan uit dat je de gehele dag aanwezig bent. Er zijn rustplekken voor als je je een momentje wilt terugtrekken. Mocht je enkel een dagdeel kunnen komen en wil je er wel graag bij zijn, geef dit dan aan op het aanmeldformulier of stuur een mail naar info@gehandicaptekind.nl. 

Kan op de dag zelf nog bepaald worden aan welke activiteit/workshop mijn kind/ik zou willen deelnemen?

De activiteiten en workshop waar je aan wilt deelnemen kies je bij het invullen van het aanmeldformulier. Per activiteit zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we maken hiervoor van tevoren de indeling. Het is dus niet mogelijk om op de dag zelf te wisselen van activiteit. Wel zijn er ook losse spelonderdelen op locatie waar je tussendoor vrij aan mee kan doen.  

Is de locatie toegankelijk voor mijn kind in een rolstoel?

De Grote Samenspeeldag is voor álle kinderen, met en zonder handicap. We doen ons best het terrein zo toegankelijk mogelijk te maken. Heb je naderhand tips om het nog toegankelijker te maken? Heel fijn! Dat nemen we graag mee naar de volgende editie.  

Is er begeleiding aanwezig voor mijn kind(eren)?

Op het hele terrein zullen spelbegeleiders aanwezig zijn die de Samenspeelcultuur zullen bewaken. Ook worden de activiteiten gegeven door professionele spelbegeleiders. De verantwoordelijkheid over de kinderen ligt echter bij de ouders. Van ouders wordt bijvoorbeeld verwacht dat ze de kinderen die onder hun verantwoordelijkheid vallen, bij de activiteiten afleveren en daar ook weer ophalen.

Wat voor toiletfaciliteiten zijn er?

We zorgen voor voldoende toiletten, per toiletgebouw zal ook een invalidetoilet aanwezig zijn. In het Avonturenhuis is er ook de mogelijkheid voor liggende verzorging. 

Is er EHBO aanwezig?

Er is EHBO aanwezig op de locatie. 

Is er de mogelijkheid om eten en drinken te kopen op de locatie?

Je kan de hele dag vrij water en fruit halen. Daarnaast zijn er supertoffe foodtrucks aanwezig met zoete en hartige snacks en lekkere drankjes. Heb je allergieën of specifieke dieet wensen? Dan raden we het aan om zelf voldoende eten en drinken mee te nemen.   

Is er specifieke kleding aan te raden voor deze dag?

We gaan de hele dag los! Samen spelen, klauteren, zingen en dansen. Veel activiteiten vinden buiten plaats. Het kan warm en koud zijn en je kan nat en vies worden. Draag dus voldoende laagjes, doe de laarzen aan en neem voor de zekerheid een extra setje kleren mee.  

Kan ik ervan uitgaan dat De Grote Samenspeeldag hoe dan ook doorgaat?

De Grote Samenspeeldag gaat niet door bij onvoldoende animo en extreme weersomstandigheden. In het geval dat het event niet kan plaatsvinden zullen mensen met een kaartje ofwel hun geld terugkrijgen of het wordt omgezet in een toegangsbewijs voor de eerstvolgende Grote Samenspeeldag. 

Houden jullie rekening met de coronamaatregelen?

Wij volgen de actueel geldende corona regels. Zie hier. Deelnemers ontvangen vòòr 17 oktober nog een bericht van ons hierover. 

Houd rekening met de volgende zaken:

Deadline aanmelden 

Je kunt je tot 30 september 2021 aanmelden voor De Grote Samenspeeldag. 
 
Vol=Vol 

Let op! Voor De Grote Samenspeeldag hebben we ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Ook zit er een grens aan het aantal deelnemers per activiteit. Wees er dus snel bij want vol=vol.  

Foto en video 

Tijdens De Grote Samenspeeldag zullen foto’s en video’s gemaakt worden voor diverse communicatie doeleinden 

Image
De Grote Samenspeeldag