Spelen met en zonder handicap

Jeugdland Amsterdam

Kom je samen spelen?

Jeugdland Amsterdam is een groene oase van 4 hectare in de stad. Er is een speeltuin met een kabelbaantje over het water, een heuvel met verschillende glijbanen, een huttendorp waar je zelf mag timmeren en bouwen, een paviljoen en terras met een take away bar en sinds kort een stadse landbouwboerderij met moestuinen, een bijenstal en een blotevoeten & zintuigenpad. Dit gebied noemen we onze Hemelse Tuin.

Over het hele terrein van Jeugdland zijn verharde paden, in het paviljoen is een MIVA toilet, er zijn verschillende zitmogelijkheden en mensen met een Europese Gehandicapten parkeerkaart zijn welkom om op het terrein te parkeren.

Bij de aanleg van de Hemelse Tuin hebben we speciale aandacht voor toegankelijkheid. Het blotevoeten & zintuigenpad kronkelt samen met een verhard pad door het gebied. De paden ontmoeten elkaar op plekken die de verschillende zintuigen prikkelen met periscopen, voeldozen, proeftafels en een reuze xylofoon. Na dit avonturenpad kan je uitrusten in een van de hangmatten onder de grote kastanjeboom.

Wil je met ons de paden testen en ons laten weten wat we nog kunnen verbeteren?

Kom dan op:
4 september van 11.00 - 15.00 uur met ons spelen!

Voor extra informatie en aanmelden mail naar: samenspelen@jeugdlandamsterdam.nl

Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Nederland